Sobre la nostra empresa

Som del Pirineu, creiem en la cria natura d’animals d’alta muntanya, que viu i pastura a més de 1000 metres d’altitud. Les nostres carns són SOSTENIBLES, SALUDABLES I SABOROSES.

Pirineu en Boca va néixer del somni d’en Mauricio Fita el març del 2015 de la unió de dos propòsits: oferir a gent que viu a la ciutat, com nosaltres, la possibilitat de comprar carn de confiança i qualitat, i de donar suport als petits, però excepcionals, productors del Pirineu que hem anat coneixent durant els nostres constants viatges a les muntanyes. D’aquesta manera garantim als nostres clients el control de qualitat dels nostres productes ja que és molt important per a nosaltres la qualitat de vida de l’animal i la seva alimentació.

Al nostre restaurant personalitzem esdeveniments tan per a empreses, famílies, amics, bruch privat, tancament del local, cursos de carnisseria, concerts i presentacions de productes del Pirineu. El nostre desig és que els nostres clientes es sentin satisfets amb el nostre projecte.

Propòsit

Oferim a la ciutat carns exquisides d'alta qualitat del Pirineu, provinents d'una criança sostenible i ecològica.

Història

Derivada de l'experiència de viatges hem seleccionat els millors productors del Pirineu per apropar els seus productes als nostres clients.

Activitat

Oferim venda directa de carn del Pirineu als clients i disposem del nostre restaurant on desenvolupem esdeveniments personalitzats per a empreses, famílies, amics, brunchs, cursos de carnisería, concerts i presentacions de productes del Pirineu.

Carrer Girona 17
08010 Barcelona
931 29 69 87
info@butcher.com

Envieu La Vostra Sol·licitud

Estem compromesos amb la transparència total sobre els nostres productes.